Rozcházení : pět kroků k tomu, jak už nežít spolu, ale přesto šťastně - Thomas, Katherine Woodward, 1957- (Žádná velká věda, 2020)
Autorka se v knize věnuje tématu rozcházení a v této souvislosti přináší názorný postup, tzv. metodu vědomého rozchodu v pěti krocích, a rovněž ukazuje, jak jimi projít, jak získat zpět vnitřní sílu, zachovat si důstojnost a uzdravit své srdce.