Realitní kuchařka 2020 - Temrová, Pavla (Pavla Temrová, 2020)
Realitní kuchařka vznikla pro lidi, kteří chtějí získat vlastní byt nebo se naučit investovat do nemovitostí. Představuje konkrétní "recepty", jakými lze najít nemovitosti kdekoliv v České republice výhodněji. Knížka je plná hodnotných a cenných informací, které svým čtenářům ušetří spoustu času a peněz. Inspiraci zde mohou čerpat kupující, prodávající, ale také realitní makléři a investoři. Realitní kuchařka je ve všech svých podobách (kniha, kurzy, podcast) nezávislá na sponzorech a může si tak dovolit nabídnout čtenářům naprostou otevřenost a objektivitu. Přestože původně vznikala pro lidi, kteří nejsou z oboru, z pozitivních reakcí se ukázalo, že má co nabídnout i zástupcům odborné veřejnosti. Za dobu své existence oslovila přes dvacet tisíc lidí z celé České republiky a ze Slovenska. Autorkou knihy je nezávislá realitní specialistka Pavla Temrová, která se specializuje na prodej nemovitostí v Praze.