Přeju si... tebe! - Brogan, Tracy (Srdcovky, 2020)
Druhý román z volné řady romantických příběhů, které se odehrávají v městečku Bell Harbor. Plastické chirurgyni Evelyn Rhoadesové se nepodařilo utajit narozeniny. Je jí 35 a celé městečko Bell Harbor se domnívá, že nutně potřebuje manžela. A aby toho nebylo málo, má jít za družičku na svatbu svých rozvedených rodičů, kteří se opět dali dohromady. Na internetových stránkách pro nezadané toho pravého rozhodně nenajde. Mohl by jím být opilý výtržník Tyler Connelly, který se jí v den narozenin nabourá do života? Na to je podle Evelyn příliš mladý, nezodpovědný a neperspektivní... Nakladatelská anotace.