Chov japonských křepelek - Zdeňková, Helena (E-knihy jedou, 2020)
Kniha obsahuje základní a zajímavé informace a také vlastní zkušenosti z mého chovu japonských křepelek. V knize se seznámíte se všemi aspekty chovu. Popsala jsem vám vše od líhnutí až po odchov, vložila jsem do toho všechny své zkušenosti a poznatky, se kterými jsem se při chovu setkala. Chovem japonských křepelek se zabývám již několik let a odchovala jsem tisíce kusů. Křepelky jsou pozoruhodné svou užitkovostí a jednoduchostí chovu. Chov doporučuji každému chovateli v každém věku.