Na druhý nádech - Dyworová, Gabriela, 1986- (Pointa, 2020)
Autorka na základě svých vlastních životních zkušeností ukazuje, jak zlepšit to, jak vnímáme okolí i sebe samé - a dostat se do vnitřního pocitu harmonie a klidu, a to zejména ve spojitosti s láskou a spokojenými partnerskými vztahy.