Starosti z radosti - Blanářová, Alena, 1980- (Fragment, 2020)
Život mladé maminky na rodičovské dovolené protkaný úsměvnými příhodami. Volné pokračování humoristického románu Slzy od smíchu. Ze života na mateřské už Anežce začíná jít hlava kolem, a tak nutně potřebuje změnu. Bude kýženým rozptýlením práce s malými špunty v mateřské školce nebo návrat k její dětské lásce - ke koním? Jisté je, že jedno i druhé jí přinese perné i veselé chvilky a taky důležité poznání. Uvědomí si, že i když má někdy pocit, že na ni všechno padá, má po ruce hned několik berliček, které ji vždycky podrží - milující rodinu, šílené příbuzné, nezkrotná psiska, moravský vzduch nebo třeba lásku k Miku Tysonovi. Nakladatelská anotace. Kráceno.