Nočník neohrožené ženy - Benett, Eva (Motto, 2020)
Knižní podoba oblíbeného ženského blogu české sopranistky a sarkastické komentátorky především vztahových životních trablů. Denní (či přesněji řečeno noční) blogové zápisky Evy Benett se s neutuchajícím sarkasmem věnují nejrůznějším životním nesnázím, trablům a překážkám, které "neohrožená žena" překonává. V centru její pozornosti však zůstávají především problémy partnerských vztahů a vůbec nemožnosti mužského pokolení...