Ona a já, aneb, Manželem snadno a rychle - Macek, Miroslav, 1944-2024 (XYZ, 2020)
Pokračování románu "Ona, oni a já, aneb, Vychovatelem snadno a rychle" se, jak už napovídá název, zabývá radostmi a strastmi svatebních příprav, svatby a svatební cesty. Ačkoliv si hrdina libuje v suchém anglickém humoru, tentokrát nevtipkuje - hodlá se oženit. Půvabná Sandra přijme jeho nabídku, a tak se rozjíždí bláznivý kolotoč příprav, který má završit svatba na hradě v Dolních Rakousech. A to je teprve začátek veselých příhod... Nakladatelská anotace. Kráceno.