Pěšky mezi buddhisty a komunisty - Zibura, Ladislav, 1992- (BizBooks, 2019)
Vtipné vyprávění cestovale Ladislava Zibury, který ve své nové knížce zaznamenal zážitky a zkušenosti z dobrodružného pěšího putování po Nepálu a Číně. Cílem cest Ladislava Zibury není poznání pamětihodností exotických zemí, ale spíše seznámení se s realitou všedního dne v různých koutech světa. Víc než historie a památky ho fascinují lidé a jejich život. Chodí pěšky, spí u cizích lidí doma, zažívá krušné chvíle, ale nikdy ho neopouští humor a nadhled. Cestopisný text doprovází originální barevné ilustrace.