Tatérka - Belsham, Alison (Plus, 2019)
Na tetovacím veletrhu je objevena znetvořená mrtvola. Jde o dílo sériového vraha, který sbírá tetování přímo z těl svých obětí. Případ dostane na starost mladý nezkušený policista, kterému pomáhá tatérka Marni. Když během tetovacího veletrhu v anglickém Brightonu objeví tatérka Marni Mullinsová podivně znetvořenou mrtvolu, ochromí celé město strach. Podle všeho tu řádí sériový vrah, který zaživa vyřezává umělecká díla z těl svých obětí. Marni skrývá tajemství a má pádné důvody, proč nedůvěřovat policii. Jak se proto rozhodne, když ji navštíví mladý, čerstvě povýšený inspektor? Pomůže mu vyšetřit jeho první vraždu, nebo se po stopách vraždící zrůdy vydá sama? Nakladatelská anotace.