Odemykání dětského potenciálu : každé dítě je originál - Mühlfeit, Jan, 1962- (Management Press, 2019)
Audioknižní zpracování unikátního semináře vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají a jak rozvíjet jejich přirozený talent. Audioknižní zpracování úspěšných kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vede světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité dětem pomoci objevit jejich přirozené talenty. Kniha je určena nejen pro rodiče a rodinné příslušníky, ale i pro učitele či trenéry, kteří chtějí děti podpořit v rozvíjení jejich silných stránek, a najít tak společnou cestu k sebepoznání, sebedůvěře i respektu. Nakladatelská anotace.