Černobílé pohádky - Svěrák, Zdeněk, 1936-; Tabery, Jakub, 1974-; Vitázková, Pavla, 1978-; Dvořák, Jiří, 1967 únor 4.- (Albatros, 2020)
Osmnáct vtipných příběhů a pohádek od osmnácti oblíbených českých autorů knížek pro děti i dospělé.