Láska pro samouky - Šťastná, Barbora, 1973- (Voxi, 2020)
Jak vypadá single život a randění v době moderních technologií a aplikací po čtyřicítce? Tak nějak podobně jako ve zranitelném mládí, pouze už to nepůsobí tak roztomile. Dalo by se říct, že v současné době může být hledání partnera hračkou i hrou. Máme přece k dispozici Tinder, Facebook, Instagram a spoustu dalších užitečných aplikací a v nich zástupy nezadaných chlapů. Čtyřicetiletá Klára se po rozvodu ocitá v náročných vodách moderního randění a je to pro ni něco jako Alenčin svět za zrcadlem. I když se v motivačních článcích lesklých ženských časopisů píše jedna pozitivní výzva za druhou, být single žena středních let není v reálném životě žádná výhra.