Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - Zibura, Ladislav, 1992- (BizBooks, 2018)
Po dvojici předchozích bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím, tentokrát z cest po bývalých sovětských zemích. Princ Ládík se tentokrát vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu, putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proudem a mladý dobrodruh důvěrně poznává kulturu plnou pohostinnosti, rozhodných slov a nostalgie po sovětských časech. Ať už je Zibura zrovna ztracený v horách, bojuje s nepřízní počasí, nebo omylem jí grilovaného ježka, vše přijímá s dokonalým nadhledem. Jeho příběh je svědectvím o půvabu svobody a lehkosti života na cestách. Nakladatelská anotace.