Národní pohádky pro malé děti - Drijverová, Martina, 1951- (Edika, 2018)
Audiokniha s osmnácti moravskými a českými pohádkami vybranými z bohatství české lidové slovesnosti, ve kterých vystupují chytří i hloupí mládenci, pracovité i líné dívky, myslivci, páni a také čerti. Nezkrácená verze podle stejnojmenné knižní předlohy.