Prázdniny v Evropě - Zibura, Ladislav, 1992- (Voxi, 2020)
Audiokniha mapuje prázdninová cestovatelská dobrodružství autora skrze Evropu. Autor popisuje své putování autostopem s různorodými řidiči a opět potkává zajímavé lidi. Směr jeho cesty je z rozpálených Athén přes nespoutaný Balkán, "rodný střed" a Pobaltí až do oblastí za polární kruh.