Bylinkové pohádky - Burešová, Jana (CPress, 2019)
Pohádky ze světa princů, víl, čarodějnic a kouzelných babiček, kde to voní bylinkami. Osmnáct pohádek v podání známé herečky, kde v každé pohádce je představeno po jedné bylince.