Bratrstvo. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2019)
Úvod do fantasy ságy, kde stát se bojovníkem je pro každého skandijského chlapce velká čest. Každý šestnáctiletý mladík ve Skandii má možnost vstoupit do Bratrstva. Tvrdý tříměsíční výcvik udělá z chlapců muže, kteří poté slouží na vlčích lodích. Hal Mikkelson, sirotek po jednom z nejlepších bojovníků kmene a araluenské ženy, to nemá díky svému původu lehké. Přesto se stane skirlem Bratrstva Volavek.