Dokonalá smrt - Fields, Helen, 1969- (Top thriller, 2020)
Detektivní případ s inspektorem Lucem Callanachem a šéfinspektorkou Avou Turnerovou. V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky, který podle všeho spáchal sebevraždu. Tomu ale nevěří Ava Turnerová, přednedávnem povýšená na jeho místo. Jaký by mohl mít důvod? Detektivy Turnerovou a Callanacha čeká složité vyšetřování, při němž se ocitnou na hranici zákona. A opět hrají o čas, protože vrah s nevinnou tváří si už vyhlédl další oběti. Nakladatelská anotace.