Dokonalá kořist - Fields, Helen, 1969- (Top thriller, 2019)
Případ z krimisérie o skotských vyšetřovatelích Callanachovi a Turnerové. Sériový vrah s nimi hraje hrůznou hru... Edinburgh se stává evropskou metropolí hrůzy. Uprostřed hudebního festivalu rozetne ostrá čepel břicho charitativnímu pracovníkovi. V mnohatisícovém davu si vraha nikdo nevšimne. Nedlouho poté je na dně popelnice nalezena učitelka z mateřské školky, uškrcená vlastní šálou. Policie nezná motiv a nemá ani žádné stopy - dokud se po městě nezačnou objevovat podezřelá graffiti. Vrah jimi totiž oznamuje svou další kořist... a čím je nevinnější, tím lépe. Nakladatelská anotace.