Obrazy z Nového zákona - Fučíková, Renáta, 1964- (Albatros, 2018)
Převyprávění novozákonních příběhů podle stejnojmenné knihy R. Fučíkové je určeno dětem od 9 let. První část vyprávění o životě a učení Ježíše Krista. Od narození v Betlémě až po setkání Ježíše s celníkem. Obsahuje jednotlivá Ježíšova podobenství.