Manuál zralé ženy - Pawlowská, Halina, 1955- (Voxi, 2020)
Další z knih, v nichž populární česká autorka nabízí čtenářkám drobné úsměvné příběhy a svérázné rady do života. Rutinovaná autorka vydává další z řady sbírek drobných úsměvných vyprávění, v nichž nešetří ironií a sebeironií, přímočarou oslavou tělesných i jiných požitků, samorostlými radami do ženského života ani rozvernými veršovánkami, jimiž své historky tradičně korunuje. Kromě autobiografických příhod a vzpomínek čtenářky tentokrát v knize najdou například i poznámky ke svérázně pojatému muzikálu na téma biblického příběhu Adama a Evy.