Sestry - Minier, Bernard, 1960- (Top thriller, 2019)
Další případ detektiva Servaze, který tentokrát řeší otřesný případ vraždy dvou sester oblečených v šatech k prvnímu svatému přijímání. Na ostrově řeky Garonne jsou nalezena těla dvou sester. Na první pohled jde o velmi podivný případ. Jednak jsou obě oblečeny do bílých šatů k prvnímu svatému přijímání, jednak první z nich před smrtí čelila surovému násilí, zatímco druhá nikoli. Pro detektiva Servaze jsou důležitou indicií knihy známého spisovatele Erika Langa, který se vyžívá v popisech krutého násilí, a navíc místo činu silně připomíná jistou scénu z jeho knihy. Detektiv Servaz objeví také zvláštně znepokojivé dopisy, které si sestry psaly s neznámým mužem. Podezření padá na Erika Langa, ale důkazů je málo a Langa se usvědčit nepodaří. Teprve po pětadvaceti letech v souvislosti s novou vraždou se případ znovu otevírá.