Ducháčkovic rodina, aneb, Tajemství půlnoční mlhy - Vebrová, Sandra, 1985- (Audioknihy pro děti, 2016)
Rodina Ducháčkových a s nimi příběhy plné napětí a humoru. Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich svérázné děti Simon, Olivie a Bubi budou tentokrát prožívat příhody, které spojuje tajemný mlžný opar. Seznámíme se s Mlžany z Blatšeru, dozvíme se, jaké záhady zkoumají na Mlžanské akademii věd a vydáme se na mlžanský karneval přízraků