Hoši od Bobří řeky - Foglar, Jaroslav, 1907-1999 (Albatros, 2018)
Dobrodružný příběh chlapců, kteří založili klub Hochů od Bobří řeky a pod vedením Rikitana plní úkoly vyžadující mrštnost, obratnost, zručnost, sílu nebo sebeovládání. Nezkrácená zvuková verze podle knižní předlohy.