Deník malého poseroutky 3 - Kinney, Jeff (Albatros Media a.s., 2015)
Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže. Proto se taky horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější „chlapáckou“ činnost. Greg se ale pokaždé ze všeho vykroutí. Jenže když mu táta pohrozí vojenskou školou, je Gregovi jasné, že teď ho musí napadnout něco fakt dobrýho... Deník malého poseroutky už potřetí do vašich uší v podání báječného Václava Kopty!