Pozitivní leader : jak energie a štěstí pohánějí špičkové týmy na cestě k úspěchu - Mühlfeit, Jan, 1962- (Management Press, 2018)
Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti s vedením lidí, a nyní coby pozitivní leader radí, jak se ve čtyřech krocích stát šťastnější a inspirativnější osobností. Jan Mühlfeit shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí a pomůže i vám najít způsob, jak inspirovat vlastní tým, dosáhnout vytyčených výsledků, a přitom si zachovat rovnováhu mezi úspěchem a štěstím. Zjistíte, jak se zbavit stresu a negativismu a jak odemknout potenciál u sebe i u lidí, kteří vás obklopují. Nakladatelská anotace.