Obrazy z Nového zákona : další příběhy - Fučíková, Renáta, 1964- (Albatros, 2018)
Pokračování novozákonních příběhů podle stejnojmenné knihy R. Fučíkové. Druhá část vyprávění o životě a učení Ježíše Krista, od Ježíšových podobenství, přes příchod do Jeruzaléma, poslední večeři, umučení, ukřižování a zmrtvýchvstání Ježíše až po skutky prvních křesťanských mučedníků.