Ovšem - Kovář, Karel, 1996- (BizBooks, 2019)
Literární debut populárního youtubera, v němž se prolíná autobiografie, osobní úvahy, zápisky z cest a autorovy básně. Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář alias Kovy cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smíření se s vlastní identitou. O stránce života, která byla důsledně skryta. O snaze zůstat sám sebou. O slzách smutku, štěstí a hlavně smíchu, protože toho není nikdy dost... Jednoduše o všem! Nakladatelská anotace.