Hušperanda - Jak se z obyčejné čarodějnice stala lektvarová specialistka - Moriscoová, Martina D. (E-knihy jedou, 2020)
Nevrlá čarodejnice Hušperanda žije osaměle v hlubokém lese a už ji to tam vůbec nebaví. Proto se jednoho dne rozhodne, že se podívá, jak to nyní venku z lesa vypadá. S kým se setká a co na světě podnikne, se brzy dozvíte z jejího pohádkového příběhu. Zábavné čtení pro kluky a holky od šesti let.