Vztahy a mýty : párová terapie do kapsy - Vojtko, Honza, 1975- (Paseka, 2020)
Autor v knize objasňuje, jaké jsou nejčastější mýty spojené s partnerskými vztahy. Na podkladu příkladů ze své psychoterapeutické praxe uvažuje o potřebě lásky, toleranci, monogamii, sexuálních a citových otázkách či rolích ve vztahu.