Válkotvůrci - Kotleta, František (Epocha, 2020)
3. vydání V Římě navštívíte místo, kde se během pandemie sejdou dva zvláštní milenci, potkáte vojáky budoucnosti, muže za oponou, kteří rozpoutávají války ve prospěch lidstva, setkáte se s chlupatými mimozemšťany a vypravíte se i na největší dobrodružství, které lze zažít jenom na planetě důchodců. Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry. Některé jsou stále provokativní, jiné romantické, humorné či hravě naivní s pointou, která vás překvapí.