Lógr 36 - Redakce magazínu Lógr, (Lógr, 2020)
Ať už hubené nebo kypré, mladé nebo staré, sportovní nebo zlenivělé – o všech se v tomto čísle dočtete. Protože ať si říká, kdo chce, co chce, letní sezóna je obnažených těl prostě plná. Naši přispěvatelé vám prostřednictvím literatury (a dalších oblastí umění) odhalí ženské křivky, mužná těla, těla neodpovídající společenské normě nebo třeba těla zachycená ve chvílích rozkoše.