Odklepávání popela na Buddhu : učení zenového mistra Seung Sahna - Mitchell, Stephen, 1943- (Volvox Globator, 2020)
Kniha se snaží čtenářům přiblížit zen prostřednictvím historek, rozhovorů a dopisů zenového mistra Seung Sahna. Publikace se vyhýbá teoretickým úvahám a podává výklad zenu tou nejvhodnější zenovou cestou - koany a ukázkami ze životní praxe.