Šestý smysl - Pospíšil, Zdeněk, 1954- (Epocha, 2020)
Kniha se věnuje globálním problémům lidstva v kontextu toho, jaký je vlastně člověk a jaké je jeho smýšlení a civilizační a společenské postoje k naší planetě. Touha po politické moci a ekonomické moci kontra mír, solidarita, sounáležitost.