Příběh tantry - Poltikovič, Viliam, 1958- (Jota, 2020)
Kniha je spojena se vznikem stejnojmenného filmu, představuje tantru v její původní podobě hinduistické a buddhistické, dotkne se i současné neotantry. Ve spirituálně pojatém cestopisu nahlédneme do mocných i bizarních tantrických rituálů a praktik v Indii i v Tibetu, poznáme významné osobnosti a jejich tantrický příběh, navštívíme místa, kde tantra žije od nepaměti. Nakladatelská anotace. Kráceno.