Svoboda volby - Friedman, Milton, 1912-2006 (Liberální institut, 2020)
Laureát Nobelovy ceny za ekonomii Milton Friedman ve spolupráci se svou ženou sepsal široké veřejnosti přístupné dílo o vztahu ekonomie a svobody. V knize rozebírá na příkladech z praxe, jak nadměrná byrokracie, mrhání veřejnými prostředky, vysoká míra inflace a složité zákony dusí ekonomický růst a omezují svobodu jednotlivce. Nakladatelská anotace. Kráceno.