Sexy srážka - Hunting, Helena, 1977- (Baronet, 2020)
Romantický příběh o setkání mladé právničky s rivalem z vysoké školy, který byl zároveň jejím oblíbeným hercem z dětství. Kailyn byla v dětství zamilovaná do herce z jejího nejoblíbenějšího seriálu. Proto ztropila scénu, když se na vysoké škole tento herec stal jejím spolužákem. Její nadšení vyprchalo, když se z něj stal její rival, s nímž soupeřila o první místo v ročníku. Na svou porážku nezapomněla, a proto není nadšená, když se o několik let později jejich cesty zkříží znovu. Oba pracují jako právníci a Daxton se po smrti rodičů soudí se svou tetou Lindou o opatrovnictví jeho mladší sestry Emme. O pomoc požádá právě Kailyn. Postupně se v nich probudí vzájemná přitažlivost. Překoná Kailyn starou zášť a splní si svůj dětský sen?