Návrat domů. - Salvatore, R. A., 1959- (Forgotten realms (Fantom Print), 2020)
Úvodní kniha série Návrat domů ze světa Forgotten Realms. Vítězství nad temnými elfy a jejich mocným arcimágem je více než křehké. Temnota, která se snesla na Sever, zmizela a pro vítěznou Mitrilovou síň nadešel nový den. Jenže bez ohledu na to, jak světlé se věci zdají na povrchu, vědí Drizzt a jeho společníci, že to, co se ukrývá pod jejich nohama, je nasáklé zlem a nepředstavitelnou mocí. Temní elfové Menzoberranzanu, a to včetně mocného arcimága Grompha, však s Drizztem ještě neskončili. Pohlceni bojem o moc a přesvědčeni o tom, že byli zahnáni do kouta, by drowové mohli podlehnout takovému zoufalství, že by povolali démonské síly z nejhlubší Propasti a způsobili tak katastrofu, na jakou by nemohly být připraveny ani Temné říše. Nakladatelská anotace. Kráceno.