Navždy plynule : jak se rychle naučit cizí jazyk a nikdy ho nezapomenout - Wyner, Gabriel (Žádná velká věda, 2020)
Praktický průvodce učením cizím jazykům. Pokud bude zájemce o výuku cizích jazyků principům fungování lidského mozku i novým postupům učení skutečně rozumět, pak pochopí komplexní jazykové jevy. Díky množství příkladů se navíc bude při učení bavit.