O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat : od formy zobrazení k formám života - Kolman, Vojtěch, 1975- (Filosofia, 2017)
Kniha spojuje oblasti matematiky, logiky, filozofie a hudby. Autor rozpracovává koncept reflexivně chápané filozofie, v němž hudba, sama produkt kognitivní i emocionální zkušenosti, k disciplínám čistého rozumu dodává i zásadní složku estetickou.