Česká čtenářská republika : generace, fenomény, životopisy - Trávníček, Jiří, 1960- (Host, 2017)
Kniha o současné české čtenářské kultuře vychází z anonymních čtenářských životopisů, které se nahrávaly v letech 2009-2015.