Bellis a dračí král - Nováková, Ivana (KKnihy.cz, 2020)
Dračí král Azdarchon pátrá po knížeti Donnanovi, jenž tajuplně zmizel. S družinou, do níž patří i čarodějka Bellis, vypluje na pouť po Azurovém moři. Objevuje neznámé ostrovy, bojuje s otrokáři, zákeřnou mořskou čarodějnicí, s tančícími skálami. Nebezpečí se skrývá i ve snech, které ožívají. Dobrodružství na moři, dramatické souboje, pátrání po tajemství, přátelství, závist, zloba i láska v jednom koktejlu. A na konci čeká bonbónek v podobě doplňující povídky.