Pod širým nebem : jak najít v přírodě duševní klid - Torgeby, Markus, 1976- (IN, 2020)
Autor na základě vlastní zkušenosti přináší praktické rady ohledně života v přírodě - ukazuje, jak a z čeho postavit venkovní postel, jak šplhat po stromech, co je špalkování, jak rozdělat oheň, jak sušit oblečení, co jíst i vhodné pracovní nástroje.