HOT : jak uspět v digitálním světě - Dřímalka, Filip, 1983- (Žádná velká věda, 2020)
Digitální transformace je jako hra, kterou musíte hrát. Dobrá zpráva zní: se správnými trumfy v rukou ji nelze prohrát. Autor ukáže, jak a kde začít, podpoří vás příklady z praxe mnoha českých firem, naučí experimentovat, testovat, propojovat týmy a nacházet inspiraci. Nakladateská anotace. Kráceno.