Rocková poezie - Hejna, Petr (E-knihy jedou, 2020)
Básně, zhudebněné jejich autorem, zkušeným rockovým muzikantem Petrem Hejnou (jeho kapelou a studiem prošlo mnoho muzikantů, působících později např. u J. Kratochvílové, J. Stívna, nebo v oboru klasické hudby). Výběr z textů od 70. let po současnost, lyrika nejen milostná a přírodní, ale také s tématikou duchovní (od decentně ukrytých odkazů až po starověké báje a biblické příběhy). Odkazy na více než 80 vizualizací v klipech, používaných jako projekce při koncertech, bohatá fotografická dokumentace. Kniha je určena pro milovníky náročnější rockové muziky s poetickými texty.