Najdi sám sebe - Nový, Saša (E-knihy jedou, 2020)
„Najdi sám sebe“ je volným pokračováním knihy „Láska bolí“. Petr, který prožil smrt obou svých partnerů, hledá nový smysl života. Jak se mu to daří, co vše prožije, o tom je nový LGBT román s kriminální zápletkou.