Kudy ke hvězdám - Bennett, Jenn, 1978- (CooBoo, 2020)
Prázdninový příběh sedmnáctileté Zorie, která nade vše miluje hvězdy a vesmír. A také přesný harmonogram, co bude kdy dělat. Její plány však toto léto začínají mít vážné trhliny. Kdysi dávno byli Zorie a Reagan nejlepší kamarádky a také s Lennonem to nemělo chybu - byli jako jedno tělo a jedna duše. Pak ale Reaganiny rodiče přišli k velkým penězům a přátelství se sesypala jako domek z karet. A teď má jet Zorie kempovat s Reagan a jejími kamarády do kalifornské divočiny? Ani omylem - Leda, že by to spojila s návštěvou třídenní astronomické konference, která se bude konat nedaleko. Ale když se kempování v divočině zvrtne, ocitne se Zorie s Lennonem sama uprostřed divoké přírody, kde nevedou žádné značené trasy. Zatímco se ti dva snaží najít cestu zpět do kempu, vyplouvají na povrch křivdy, tajemství, nevyřčená slova a skrývané pocity.