Volání divočiny. - Hunter, Erin (Albatros, 2020)
Další pokračování napínavého medvědího putování se tentokrát odehrává v ledové pustině. Pevnina skončila, ale putování nekončí! Lusa, Kallika, Ujurak a Toklo se vydávají na Věčný led do krásné, ale nehostinné ledové prázdnoty. Kallika je ve svém živlu - konečně se vrátila domů! Ostatní ale na ledu trpí: Toklo je ještě nevrlejší než dřív, Lusa by nejradši jen spala, a dokonce i Ujurak začíná ztrácet odhodlání. Nakladatelská anotace. Kráceno.