Deník malého Minecrafťáka : komiks. - Piratesourcil, 1985- (Computer Press, 2020)
Další komiksová dobrodružství Minuse a Chropta. Minus a Chropt hledají Mobožrouta, blíží se ale noc, a tak se musí uchýlit k Chroptovi domů. Strávit noc v jeskyni, kde je to jedna zombie vedle druhé, přece nemůže být problém. Nakladatelská anotace. Kráceno.